Sibiu

Bricul Mircea

Expune zece lucrări din pânză de păianjăn în cadrul unei expoziții la Primăria Mediaș. Tot aici apare și lucrarea „Bricul Mircea” cu dimensiuni de 200x100 cm, realizată din pânză de paianjăn.

EXPOZITII
Mediaș

Pânză de paianjăn

Expune 50 de lucrări din pânză de păianjăn cu ocayia festivalului „Zilele Mediaşului”.

EXPOZITII
Mediaș

Expoziție în retrospectivă

Retrospectivă la Muzeul din Mediaş cu 150 de lucrări din rădăcini de copac, sculptură în piatră, bronz, marmură și afiş.

EXPOZITII
Sibiu, Mediaș, Râmnicu Vâlcea, București

Diploma pentru întreaga activitate

Participă cu trei machete la „Concursul judeţean pentru intrări în judeţ” unde obţine locul III; participă la tabăra naţională de la Baia Mare; ia parte la trei expoziţii de grup din Sibiu și Mediaş; participă cu expoziţia personală la simpozionul interjudeţean „Bolile de ficat” de la Băile Tuşnad; îi se conferă Diploma Ministerului Comerţului Interior pentru lunga şi deosebita activitate.

EXPOZITII
Gorj

Omagiu lui Brancuși

Participă la tabăra naţională „Brâncuşeana” din judeţul Gorj unde sculptează lucrarea „Omagiu lui Brâncuşi”, piatră donată și expusă în stațiunea Săcelu.

EXPOZITII
Ocna Sibiului

Tabăra de sculptură si pictură

Este prezent la tabăra de sculptură şi pictură de la Ocna Sibiului unde realizează două lucrări monumentale. Tot în acest an participă la tabăra de la Agnita unde realizează lucrarea „Să ocrotim copiii”, donată primăriei Agnita.

EXPOZITII
Sibiu

Invitat în expoziții de grup

Emil Mureșan participă la mai mule expoziții de grup de la Casa Artelor din Sibiu și la festivalul „Cibinium”

EXPOZITII
București

Hora

Expune 30 de lucrări sculptate în piatră în Bucureşti la Sala Clubului Comerţ. Tot în acest an participă la expoziţia „25 de ani de la proclamaea Republicii” cu 10 printre care și lucrarea „Hora”, lucrare cu dimensiuni de 100x50 cm din bronz. Pentru această lucrare îi se conferă și Meritul Cultural clasa I de către Consiliul de Stat.

EXPOZITII
Mediaș

Sculptură în piatră

Expune 65 de lucrări cioplite în pietre de râu în Sala Sindicatelor Mediaş

EXPOZITII
Mediaș, Bistrița Năsăud, Sibiu

Primele lucrări din rădăcini de copac

Prezintă trei machete în concursul „Porţi De Hotar” unde câștigă locul I. Tot în acst an expune primele lucrări din rădăcini de copac din România în cadrul expoziției „Natură şi Fantezie”, la Muzeul Municipal Mediaș.

EXPOZITII
Mediaș

Machetă „Salva Vișeu”

Realizează o machetă cu calea ferată „Salva Vişeu” cu dimensiuni de 200x80 cm, expusă la Mediaș. Este totodată prima expoziție la care participă artistul Emil Mureșan.

EXPOZITII